Březen 2009

NĚCO INÉHO.

16. března 2009 v 17:10 OBRÁZKY
barbie-mariposa11

NEVIM

16. března 2009 v 17:09 OBRÁZKY
barbie-mariposa11

KEN

16. března 2009 v 17:06 OBRÁZKY
barbie-mariposa04

BARVÍNA

16. března 2009 v 16:54 OBRÁZKY
barbie-mariposa02

BARBIE

16. března 2009 v 16:47 OBRÁZKY
barbie-mariposa01


KLIKNI ŽE SI TU BYL/A!DÍKY

15. března 2009 v 9:17
KLIK,KLIK.

HANA MONTANA

14. března 2009 v 9:45 HANA MONTANA
Datum narození: 23.11.1992 Místo narození: Franklin, Tennessee, USA Znamení: Střelec
Něco o:
Vlastním jménem se jmenuje Destiny Hope Cyrus(hodně lidí to o ní newí). Její rodiče se jmenují Billy Ray Cyrus a Leticia Cyrus. Má tří bratry Trace, Braison a Christopher Cody má taky dvě sestry Noah(mladší) a Brandi(starší). Má taky psy Loco a Tag. Její přezdívka je Smiley(smíšek , protože když byla malá tak se hodně smála na svého tatku a on jí začal říkat Smiley =D a potom se z toho vyklubalo Miley..:)Miley je v Americe velmi známá díky seriálu Hannah Montan(více se dozvíte v rubrice Hannah Montana)Taky už od malička hrávala v různých reklamách. Miley ráda tančí, zpívá, hraje na kytaru, cheerleading(to je asi roztleskávaní) a taky skládá písničky. Miley už natočila 2 CD's s písničkami, které si píše sama nebo jí je píše její taťka. Některé písničky byly dokonce použity jako soundtrack k Hannah Montana. Miley taky natočila film s názvem HANNAH MONTANA AND MILEY CYRUS BEST OF BOTH WORLDS 3D. Tento film měl premiéru tento rok v lednu. Miley má rozjetou velmi slibnou kariéru..

DALŠÍ ZAJÍMAVOSTI

14. března 2009 v 9:42 DALŠÍ
:()NIC NIC PROSTĚ NIC OMLOUVÁME SE VÁM.

ŽIVOTOPISI

14. března 2009 v 9:41 ŽIVOTOPISI
V TÉTO STRÁNCE NENÍ CO K NAHLÉDNUTÍ OMLOUVÁME SE VÁM.

LUCIE BÍLÁ

14. března 2009 v 9:40 LUCIE BÍLA ŽIVOTOPIS
Zpěvačka
Datum narození:
07.04.1966

Místo narození:
Otvovice, Česká republika

Znamení:
Beran



Životopis:
Pravé jméno Lucie Bílé je Hana Zaňáková. Nejprve se vyučila dámskou krejčovou a poté studovala zpěv na LŠU.Svoji hudební kariéru odstartovala se skupinami Rock-Automat a Arakain.

V roce 1990 účinkovala Lucie Bílá v muzikálu Bídnici a poté roku 1995 v muzikálu Dracula.Také si zahrála v několika českých pohádkách, např. Princezna ze mlejna, Král Ubu a také ve slovenském filmu Fontána pre Zuzanau II.

V roce 1998 dvakrát vystupovala na Pražském jaru. Kromě zpěvu a herectví se Lucie Bílá věnuje také moderování. Je spolumajitelkou divadla Ta Fantastica. Ve spolupráci s J. Fištejnem vydala v roce 1998 knihu Teď už to vím.


Ve zkratce:
2003 Romeo a Julie role: Julie
2000 Johanka z Arku role: Johanka
1996 Krysař role: Agnes
1994 Drácula role: Lorraine
1993 Zahrada rajských potěšení role: Žena Heronýma Bosche
1992 Bídníci role: Epolína

Diskografie:
2004 Láska je láska / Best Of
2003 Jampadampa
1999 Úplně nahá
1998 Hvězdy jako hvězdy
1994 Lucie Bílá
1992 Missariel
1986 Neposlušné tenisky
1986 Lucie Bílá



FILMI DOTOHO!!!

14. března 2009 v 9:38 FILMI
JAKÉ FILMI?JÁ NEVÍÍÍÍÍÍÍÍÍM JAKÉ SEM MÁM DÁT!!KURNA!!:((((((((((((

OBLEČENÍ!!

14. března 2009 v 9:37 KATOLOGI S OBLECENIM
tady nic neí :((

KNIHA

14. března 2009 v 9:36 ZAJNA KNIHA
PREKLEP NECHTELA SEM TU KNIHU :(.

ZASE ON!

14. března 2009 v 9:35 ZAC EFRON
jméno: Zachary David Alexander Efron
datum narození: neděle 18.10.1987 San Luis Obispo, Kalifornie
rodiče: David a Starla
sourozenci: bratr Dylan
domácí mazlíčci: dva psi (australští ovčáci)-Draemer a Puppy, siamská kočka-Simon
co řekl o svých zvířátkách: "Moji psi jsou strašně blázniví. Pořád se dostávají do nějakých problémů...ale jsou to moji nejvěrnější přátelé!"
oblíbené jídlo: sushi, exotická jídla
jeho nejcenější majetek: jeho podepsaná baseballová kolekce."Za předešlých 10 let už mám téměř každého hráče z týmu GIANTS, kromě Barryho Bondse! Na tom teď pracuju."
oblíbený TV kanál: Spike
než umře, chce: "Objevit že opravdu MÁM superschopnosti...jen jsem to doteď nevěděl!"
lidé by byli překvapení že je: "Stejný jako oni."
časopisy, do kterých se podepsal: "M&F,GQ,Cargo a Popstar!-jen proto že v nich byl dobrej plakát Jesseho...JK DUDE!" (chcete vědět co to znamená?Dobře,řekli ste si o to: frajer,elegán ale taky paďour nebo turista na dalekém zápaďe! to asi říct nechtěl,ale v američanech se nevyznáte...)
lechtivý?: Jo!
oblíbená hudba: cokoliv jen ne country!
alergie: žádná!
výška: 1,75m

Americký herec- Zac Efron se narodil v San Luis, Obispo v Californii, 18.října 1987. Rodiče jsou David Efron a Starla Baskett. Když mu bylo 11 let jeho rodiče si všimli jeho schopností ve zpěvu a tak Zac začal brát lekce zpěvu a poprvé si zahrál v muzikálu: Gypsy. Dostal role v hrách Peter Pan, The Music Man, Mame, Little Shop of Horrors.

Na střední škole si všimla jeho potenciálu učitelka dramatických umění a kontaktovala svého přítele filmového agenta, tak Zac začal hostovat v několika seriálových rolích a to ho pilotovalo do televize. V letech 2004-2005 ztvárnil roli Camerona Bale v seriálu od WB Summerlad (mimochodem tady hrál i
Jesse McCartney).

Za roli ve filmu Miracle Run (2004) dostal pochvalu kritiků. Dalším filmem byl DerbyStallion (2005), který měl problém najít distributora a přišel do kin až v prosinci 2006. V roce 2006 hrál také v mega hitu High School Musical (HSM), který vidělo přes 38 milionů diváků v USA. Hodně lidí bylo zmateno jeho zpěvem v HSM. Zac Efron nemohl uzpívat vyšší tony a tak některé songy byli smíšené s hlasem zpěváka Audrew Seeley. Druhé pokračování tohoto filmu je plánováno na konec roku 2007. Předtím se ale Zac Efron objeví v roli Linka Larkina ve velkorozpočtovém muzikálu Hairspray.

VENESSA HUDGENS

14. března 2009 v 9:32 VANESSA HUDGENS

povolání-herečka,zpěvačka

věk-20

datum narození-14.12.1988

místo narození-Salinas,Kalifornie,USA

znamení-Střelec

Vanessa Anne Hudgens

AVRIL LAVINGE

14. března 2009 v 9:30 AVRIL

Jméno: AVRIL
Příjmení: LAVIGNE
Datum narození: 27.9. 1984
Místo narození: NAPANEE, ONTARIO,CANADA Znamení: VÁHY Diskografie: 2004 - Under My Skin 2002 - Let Go 2002 - Complicated(singl) 2002 - Sk8er Boi(singl) ŽIVOTOPIS: Avril není typickou mladou popovou princeznou, ve skutečnosti je přesný opak Britney Spears . Je divoká skejtařka, která má ráda punk-rokovou hudbu.

Avril má mladší sestru a staršího bratra. Se zpěvem začala již ve dvou letech v místním kostelním sboru. V tomto sboru zpívala do svých deseti let. Krátce poté, díky svému pěveckému nadání vyhrála hlavní cenu v soutěži místní rozhlasové stanice. Touto cenou byla cesta do Ottawy, kde si zazpívala duet se slavnou zpěvačkou Shania Twain.

Ve svých 13 letech začala psát své vlastní písně a hrát na kytaru. Brzy poté nahrála na videokazetu své hudební výkony a poslala je několika nahrávacím společnostem. Naštěstí si jí všiml šéf nahrávací společnosti Arista Records Antonio L.A. Reid. Avril proto odjela do Manhattanu v New Yorku, kde z ní chtěl Reid udělat popovou zpěvačku klasického formátu. Ona však chtěla být jiná, chtěla být umělcem, který je spojen s tvořením písní, jež zpívá. Proto se Avril rozhodla odjet na západní pobřeží do Los Angeles. Zde se spojila s vydavatelstvím Nettwerk Managementem a producentem/skladatelem Cliffem Magnessem. To jí nechalo zcela volnou ruku a texty si proto Avril píše sama.

Spolu s Cliffem dokončili singl Complicated, který se stal ihned velkým hitem, jež válcoval žebříčky všech možných hitparád. Tento úspěch byl obrovský a Avril nazpívala debutové album "Let Go" (2002). Pět týdnů po vydání se stalo platinovým a jeho úspěch stále roste.

Avril zpívá se svou kapelou, kterou tvoří bubeník Matthew Brann, bas kytarista Mark Spicoluk, kytaristi Jesse Colburn a Evan Taubenfeld. Své celosvětové turné začala prvními návštěvami Japonska, Evropy a v Austrálie.

NECO O MĚ

14. března 2009 v 9:29 NECO VICE O ME
AHOJ LIDI TAK SME SE KTOMU DOSTALI JESTLIPAK VITE CO MAM NEJRADEJI Z TOHOTO BLOGU?NO PŘECE VÁS VI CELOU TU DOBU SEM PÍŠETE ALE I KDYZ NEKTEŘÍ NE ALE TO NEVADÍ JÁ SEM SI ZALOŽILA TENTO BLOG.CZ 13.32009 VE ŠKOLE A MERI MI HROZNĚ MOOOOOC POMOHLA A ZATO NANÍ NIKDY NIKDY NEZAPOMENU!!DĚKUJI BÁRA ŠKOPOVÁ!MĚJTE SE HEZKY!:-).!

HIGH SCHOOL MUSICAL

14. března 2009 v 9:26 NECO O HIGH SCHOOL MUSICAL
Jak víte high school musical(musikál ze střadní)je nejůžasnější film...co ste určitě viděli..Pokračování muzikálu z prostředí střední školy, který se překvapivě stal hitem v Americe a pobláznil i celý svět. Hrdinové High School Musical se dočkali. Školní rok totiž končí, začínají prázdniny a je čas se bavit a slavit. Troy (Zac Efron) se těší na svou vysněnou letní brigádu ve sportovním klubu Lava Springs. Netuší ale, že se stal součástí vypočítavého plánu Sharpy (Ashley Tisdale), která se ho chystá odloudit od Gabrielly (Vanessa Hudgens) a k tomu ještě překazit prázdninové aktivity svého školního týmu. Ani ve dvojce nechybí vynikající hudba, skvělá taneční čísla a velká porce prázdninové romantiky.Pořád ještě nevíte, kdo je ten mladíček s pronikavě modrýma očima na plakátu nad postelí vaší dcery a neteře?
Přece Zac Efron, idol mladších teenagerek z generace bravo girl a hvězda Muzikálu ze střední. Za chvíli půjdete koupit už druhý díl tohohle "filmíku" na DVD.
Každá generace musí mít svůj hudební film a kýč. Na oblibu Pomády a Hříšného tance dnes navazuje Muzikál ze střední - překvapivý americký hit. Prozatím dva televizní filmy z produkce studia Disney vyprávějí o lásce sportovce Troye a geniální mladé vědkyně Gabrielle.